Kurerkørsel

FragtDanmark er eksperter i kurerkørsel. Hvis du som virksomhedsejer gerne vil have, at din vare skal bringes sikkert og hurtigt frem, så står FragtDanmarks folk klar til at gribe opgaven. Vi har gjort det nemt for jer med online bookingsystem, du skal bare blot booke online ellers er du velkommen til at ringe til kundeservice, hvor vi være klar til at hjælpe dig. Vores biler har et elektronisk navigations system – google maps, hvor vi kører efter den hurtigste og nærmeste vej til hver eneste adresse i byen – eller på den anden side af Storebælt.

VAREVOGN PRIS
Startspris  125 DKK
Mindstepris 249 DKK
Km pris 10 DKK
læssetid 7 DKK
Nat og weekend tillæg:  349 DKK
Alle priser er eksl.moms.

 

 

LIFTVOGN PRIS
Startspris 149 DKK
Mindstepris  349 DKK
Km pris  11 DKK
Læssetid 9 DKK
Nat og weekend tillæg:  349 DKK

Alle priser er eksl.moms.

 

Aftentillæg er alle hverdage fra kl 18-06, weekend tillæg er fredag fra kl 18 – og med søndag.

Ovenstående priser er vejledende for din transport med 1 chauffør. Den endelige pris er baseret på taxameteret, som består af startgebyr, antal kørte kilometer og antal forbrugte minutter. Den indikerede pris er beregnet via Google maps.

Ved ture hvor vognmanden afholder yderligere omkostninger såsom broafgifter, færgebilletter, yderligere forsikring, toldbehandling m.v., betales dette af kunden. Ved færgeruter tillægges ligeledes den medgåede færgetid tur/retur.

Hvor andre bud, kurer og transport firmaer opkræver olietillæg og diverse gebyr som en overraskelse, har vi valgt at have nøjagtige og gennemsigtige priser!

 

Vi har derfor ingen, administrationsgebyr, olietillæg eller andre ubehagelige overraskelser!